Over Livassured

over livassured

Livassured richt zich op het zo veilig mogelijk maken van het leven van mensen met epilepsie, dat onvoorspelbare aanvallen met zich meebrengt. 

Als technologie de monitoring kan verzorgen, neemt niet alleen de veiligheid toe maar wordt ook de belasting van de mantelzorger/zorgprofessional sterk verminderd.

Om hieraan bij te dragen heeft Livassured, samen met Kempenhaeghe, Sein en UmcUtrecht de NightWatch ontwikkeld. Dit is een epilepsie detectie apparaat dat waarschuwt bij klinisch urgente epileptische aanvallen.

Onze medewerkers maken ons kwaliteitsniveau mogelijk:

Dr. Asmund Tielens

Oprichter en Algemeen Directeur, focusgebieden bedrijf, gebruikers en markt

Asmund Tielens heeft zijn carrière gestart bij Philips. In 1994 richtte hij het chipbedrijf SiTel op dat zich specialiseerde
in chips voor dect telefonie en babyfoons. Uiteindelijk in 2011 werd SiTel verkocht voor 100 miljoen aan het Duitse beursgenoteerde chipbedrijf Dialog. Tielens: “Met Livassured wil ik mijn technische en bedrijfsmatige kennis en kunde inzetten voor patiënten en hun verzorgenden.” Tielens is afgestudeerd in Theoretische Natuurkunde in Hamburg (summa cum laude) en gepromoveerd bij de Universiteit van Utrecht.
 
Ir. Mark Bloemendaal MBA

Oprichter en directeur, focusgebieden technisch systeem en implementatie

Mark Bloemendaal heeft verschillende elektronicabedrijven opgericht en/of geleid. Momenteel specialiseert hij zich met het bedrijf Implementation IQ op de implementatie van nieuwe technologie in de zorgpraktijk. Bloemendaal: “Een goed product is onontbeerlijk, maar niet het hele verhaal. Het gaat er vervolgens om dat zo’n product ook echt gaat werken in de praktijk, dat het de mensen echt ten goede komt.” Mark Bloemendaal is afgestudeerd in Elektrotechniek en heeft een MBA zorgwetenschappen van de Erasmus Universiteit. 
 

Drs. Robbert Bloemendaal
Medewerker communicatie en begeleiding

Robbert Bloemendaal is al bijna twintig jaar een succesvolle specialist in doeltreffende communicatie. Zijn kennis en kunde zijn nodig omdat de oplossingen van Livassured alleen optimaal werken als ze goed begrepen en gebruikt worden door de klanten. Bloemendaal: “We hebben het hier over mensen in vaak urgente situaties en onder grote psychische druk. Dan is het uiterst belangrijk dat ze precies weten wat ze moeten doen. Dat overbrengen is mijn verantwoordelijkheid. Daarnaast organiseer ik ook het tweerichtingsverkeer in de communicatie, iets wat de ontwikkelingen van Livassured enorm ten goede komt.”